Sport

Dražen Dukić: Očekujem dobre rezultate i u prvenstvu

Ostalo je još dve nedelje do početka takmičenja u Prvoj ligi Srbije, a šef stručnog štaba Belih, Dražen Dukić, zadovoljan je dosadašnjim radom u priprema, ali i rezultatima, za koje smatra da nisu značajni ukoliko se ne prenesu u prvenstvo, odnosno ako se i u prvenstvu ne nastavi sa dobrim igrama i rezultatima. Kompletiran je igrački kadar i s pravom se očekuje da će spoj mladosti i iskustva doneti puno radosti navijačima Belih.

– Zadovoljan sam odnosom igrača i njihovim zalaganjem kako na treninzima, tako i u prethodnim kontrolnim utakmicama. Ne treba biti euforičan zbog pobeda u prijateljskim mečevima, jer ako sve ovo ne prenese u takmičenje, onda uzalud sve. Ja sam siguran i verujem da ćemo u prvenstvu biti još bolji.- rekao je Dukić nakon utakmice sa Slivničkim gerojima.

Dimitrov je u dobroj formi, ali Dukić od njega očekuje još bolju realizaciju.

-Željko je veliko pojačanje. Poznajem ga već nekoliko godina i nesumnjivo se radi o kvalitetnom igraču. Moramo da radimo još na realizaciji, jer nećemo imati puno prilika za gol u prvenstvu kao u pripremama, – kaže Dukić i u šali dodaje da je sa Dimitrovim razgovarao i o korigovanju njegove kilaže, jer po trenerovim rečima, ima malo viška.

Kompletan intervju sa Draženom Dukiću pogledajte u video prilogu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker