Sport

Đorđević: Gosti oduševljeni onim što su videli u Pirotu

Po oceni velikog broja učesnika, Pirot je bio odličan domaćin prvenstva, a Zatvoreni bazen je idealan za održavanje ovakvih prvenstava, ali i predstavlja odličnu bazu za održavanje priprema naših plivača za međunarodna takmičenja u plivanju za mlađe kategorije, što su potvrdili i čelnici Plivačkog saveza Srbije, rekao je danas medijima direktor Sportskog centra Pirot, direktor Nenad Đorđević.

– Velika je stvar za naš grad što smo bili domaćin ovakvog takmičenja i iskoristio bih priliku da se zahvalim Plivačkom savezu Srbije koji je jedan od retkih saveza koji teži decentralizaciji i koji je uspeo da ovako važan događaj održi van Begrada i Vojvodine. Ovo je od velikog značaja za naš grad, jer je tokom ova tri dana prošao veliki broj ljudi, hoteli su svi bili puni, a i ugostitelji, kao i trgovine imali su koristi od toga. Mišljenje svih gostiju je da je Pirot učinio dosta i da kao retko koji grad u Srbiji ima uslove za pravilan razvoj dece i omladine – rekao je Đorđević.

nesa djordjevic bazenBazen u Pirotu ima odličnu posećenost, i mnogo bolju od bazena u većim gradovima od našeg.

– Hteli smo da bazen bude dostupan za sve i u tome smo uspeli. I ako su cene najniže u Srbiji, bazen beleži dobre prihode. Očekuje nas realizacija dogovora sa Tigar Tajersom, kojim je predviđeno da njihovi radnici koriste usluge ovog objekta, što će dodatno povećati prihode. Naš bazen će biti jedini u Srbiji koji će imati najmanje moguće troškove. Ono što je još važnije je da je tokom Božićne škole sportova bazen posetilo više od 700 deteta i već sada možemo reći da je bazen ispunio sva očekivanja – kaže direktor Đorđević.

prilog Regionalne TV Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker