Ljudi velikog srca

Donirano više od 17.000 pari čizama za spasioce

Usled vanredne situacije u Srbiji izazvane poplavama nezapamćenih u poslednjih 120 godina, Tigar a.d. i poslovni partneri Tigra prepoznali su potrebu o neophodnosti donacije adekvatne obuće, hrabrim ljudima koji su na terenu i koji bez predaha već danima pomažu ugroženom stanovništvu.

 

ACA_7600_resize_resize

Tigar je od  početka vanredne situacije u danonoćnom kontaktu sa nadležnim organima Republike Srbije. Snabdevanje čizama je pre svega išlo ka spasiocima, Sektoru za vanredne situacije, Mup-u Srbije i ka Vojsci Srbije.

Pored Tigra a.d. solidarnost u doniranju čizama pokazali su i: Tigar Tyres, Fidensconsulting d.o.o, Bambni a.d. Požarevac, Knjaz Miloš a.d. Aranđelovac, Dunav Osiguranje a.d.o.Beograd, Snajper d.o.o.Beograd, Opština Pirot, Opština Knjaževac, Slobodna Zona Pirot, Panonija Global, Gradnja promet, Nacional servis d.o.o. Niš, Pirotehna d.o.o. Pirot, Nessk Pirot…

 Zaključnosa jučerašnjim danom 22.05.2014. Tigar ad je donirao 10.134 pari čizama. Tigar ad i poslovni partneri Tigra ukupno su donirali  17.215 pari čizama.

Donacije u Srbiji otišle su ka Sektoru za Vanredne situacije, Kriznim Štabovima Opština (Loznica, Čačak, Valjevo, Šabac, Svilajnac, Paraćin, Varvarin, Krupanj, Smederevska Palanka, Lajkovac, Obrenovac…), Ministarstvu odbrane, Ministarstvu omladine i sporta, Ministarstvu poljoprivrede, MUP-u Srbije, MUP-u Pirot, MUP-u Beograd (Žandarmeriji i Protiv terorističkoj jedinici), Gradskoj upravi Beograd, Crvenom krstu Mladenovac…

Kako su i druge zemlje u regionu pretpele znatne posledice usled nepovoljnih vremenskih prilika, Tigar ad je donirao i MUP-u Republike Srpske 2.032 para čizama.

Tigar a.d. kao društveno odgovorna kompanija želi ovom donacijom da podstakne i druge privredne subjekte da pomognu u ovim nezapamćenim poplavama i katastrofi koju je zadesila Srbiju i zemlje u regionu, kao i da apeluje na sve zainteresovane da pruže pomoć ugroženom stanovništvu.

Saopštenje Tigra ad

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker