Gradska hronika

Događaj godine u Pirotu otvaranje Puls šoping centra

Otvaranje Puls šoping centra u Pirotu je događaj godine prema izboru gledalaca “Novogodišnjeg programa – Pirotska 022″ Regionalne TV Pirot. Najviše glasova gledalaca i gostiju u studiju, osim za otvaranje ritejl parka, dato je za predloge o investicijama u gradu i selima tokom godine, Staroj planini kao omiljenoj turističkoj destinaciji i nagradi ”Zlatna Nika” koju je dobila, novinarka TV Pirot, Vanja Mijalkov na ovogodišnjem Interferu.

U Pirotu je sredinom septembra počeo sa radom Puls šoping centar. Reč je velikom trgovinskom kompleksu koji Piroćancima pruža mogućnost da na jednom mestu povoljno kupuju. U ritejl centru su prodavnice 18 domaćih i inostranih brendova, kao i kafe restoran, sve to na prostoru od 7.500 metara kvadratnih. Zaposleno je 150 ljudi.

U izboru Redakcije Televizije Pirot za događaj godine bilo je ukupno 12 predloga. Među događajima godine, osim otvaranja Puls šoping centra, bili su i predlozi o investicijama u gradu i selima, Staroj planini kao omiljenoj turističkoj destinaciji, puštanju u rad automatske stanice za merenje kvaliteta vazduha, Zavojsko jezero na ivici opstanka, grad kupio Hotel ”Stadion” i umetnička dela ”Prvog maja”, ”Zlatna Nika” Vanji Mijalkov na Interferu, unapređnje obrazovanja u Pirotu, veliko interesovanje za filmove ”Toma” i ”Južni vetar”, četiri decenije Likovne galerije ”Čedomir Krstić”, Svetislav Kari Pešić u kući slavnih i Saška Sokolov najbrža paraolimpijka u Evropi.

Novogodišnji program Televizije Pirot, kao i ranijih godina, emitovan je uživo.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker