Lokalna samouprava

Dodeljena priznanja NALED-a zaslužnima za reforme

Na današnjem skupu koji se u Beogradu održava u organizaciji NALED-a dodeljena su priznanja zaslužnim za sprovođenje reformi u Srbiji tokom prošle godine.

Skupu je prisustvovao predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić koji je u izjavi Pirotskim vestima kazao da su priznanja za reformatore godine, s obzirom da smo u izbornoj godini, dodeljena ljudima koji su se istakli u sprovođenju reformi.

Vasić NALED

-NALED svake godine dodeljuje priznanja za reformatora godine. Ove godine je stav Upravnog odbora, s obzirom da je izborna godina, da se priznanja ne dodeljuju ministrima i istaknutim funkcionerima, kao što je to bilo prošle godine, već da se priznanja dodele ljudima koji su u institucijama, a bili su direktno radili na sprovođenju reformskih zakona u praksi. Tako su priznanja dobili pomoćnici ministara građevine, poljoprivrede, zatim ljudi iz gradskih uprava i drugih oblasti-kazao je Vasić.

naled logo

Po njegovim rečima, NALED je po tradiciji prezentovao i takozvanu Sivu knjigu.

– Tu su prezentovane brojne preporuke NALED-a i članica upućene ministarstvima a kako bi se određene procedure ubrzale, rešili problemi koje imaju privrednici i građani uopšte-zaključio je Vasić.

image-a27a3887beb66a50ef7753bbd18a9a0ce2c0818619bfb0ba49f42511d33df65f-v.jpg

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker