Gradska hronika

Direkcija:asfaltira se novi most

Neimari Direkcije i izvođači radova na novom mostu takozvanog Drugog ringa kod starog Tigrovog naselja, danas su otpočeli  asfaltiranje prvog sloja, na pomenutoj saobraćajnici.Svi radovi biće okončani narednog meseca kada će grad dobiti još jednu veoma značajnu saobraćajnicu.

novi most

-Radovi  su počeli proletos i biće zavrseni narednog meseca. Ukupna vrednost je 122 miliona dinara, od čega je Direkcija obezbedila 65, a ostatak  je iz nadležnog ministarstva. Dužina je 70,širina mosta je 9 metara, plus dva metra  trotoara. Nakon asfaltiranja sledi ugradnja ograde i izrada zelenih površina-kazao je prilikom obilaska radova Branislav Kostić,  direktor Direkcije za izgradnju.

kostic

Vidojko Panajotović naglašava da je ovaj most povezao istočni i zapadni deo grada i da će značajno rasteretiti saobraćaj u centru grada, dok predsednik SO Milan Popović kaže da je ovo samo jedna u nizu investicija koje su se poslednjih godina ostvarile. Naredna značajna investicija koja će biti završena je zatvoreni bazen, na kome je završeno  99 odsto radova.

aasfaltiranje mosta

Novi most je svojevrsna zaobilaznica centra grada i služiće onima koji žele brže i jednostavnije da  pređu s jedne na drugu stranu i da izbegnu gužve po centru.

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker