Dimitrovgrad: U nedelju glasanje za Savet nacionalnih manjina

Podelite

U nedelju 4. novembra, u Dimitrovgradu će se održati zbori za članove Saveta nacionalnih manjina.

Na području dimitrovgradske opštine pravo glasa ima 6.284 birača, koji će glasati na 23 biračka mesta. Istog dana glasa se i u Bosilegradu, gde je uopisano 5212 birača koji će glasati na 15 biračkih mesta. Za članove saveta nacionalnih manjina  nadmeću se dve liste: pod rednim brojem 1 je lista “Da vratimo dostojanstvo narodu”, koju predvodi Stefan Kostov,  dok je pod brojem 2   lista “To smi mi-prirodni pokret-Vladimir Zaharijev”, koju predvodi Vladimir Zaharijev.

Svoje članove sa savete nacionalnih zajednica u nedelju biraju 22 manjinske zajednice u Srbiji.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1