Dimitrovgradsko selo Željuša:otvorena zadruga “Stara pojata”

Podelite

Ministar bez porfelja zadužen za ravnomerni regionalni razvoj Milan Krkobabić i predsednik dimitovgradske opštine dr Vladica Dimitrov, posetili su zadrugu “Stara pojata” u Željuši, u kojoj je počela proizvodnja i prerada paprike i ajvara.

Nova proizvodna linija vredna 5,7 miliona dinara, kupljena je sredstvima Vlade Republike Srbije.  Tim povodom ministar Krkobabić je izjavio da  mora da se posveti velika pažnja rubnim područjima koja se drastično prazne i da postoji opasnost da se nad nama nadvije opsanost puste zemlje. Zato je neophodno sredstvima iz buđžeta pomagati ovakva područja.

Tokom dana Krkobabić je posetio i dimitrovgradsku opštinu koja obeležava dan grada.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1