Sport

I dalje bez upisanog boda. Deveti poraz omladinaca.

Ni posle devet kola u Omladinskoj ligi Srbije, omladinci Radničkog nisu uspeli da zabeleže bod, i nalaze se na začelju tabele. Radnički je poražen rezultatom 0:1, od ekipe Moravac Orion iz Mrštana.

Za Radnički su igrali: Cvetanović, Tričković, Kamenović, Mijatović, Divljački, Lučić, Djordjević, Radenković, Nikolić, Jovanović, Mijalković.

Rezerve: Tošić, Bogdanović, Stamenković, Ćirić, Filipović, Nedeljković, Jovanović

Radnički je dobro ušao u meč, ali kad se ne iskoristi stopostotna šansa, po nepisanom pravilu u fudbalu sledi kazna. Nakon loše reakcije Tričkovića u odbrani, odličan šut Andjelkovića završio je iza ledja Cvetanovića, koji je bio nemoćan.

Pokušavali su domaći da ugroze gol gostiju, ali su najbolju priliku da dupliraju vodjstvo ipak imali gosti, kada je odlično reagovao Cvetanović. Odsustvo Mijalkovića zbog visrusa, osetilo se u zadnjoj liniji, koja je delovalo prilično konfuzno i nesigurno.

Bilo je jalovih napada Belih i u drugom poluvremenu, ali su teško ulazili u šanse i šesnaesterac, pa se sve svodilo na pokušaje iz daljine.

Dobru šansu da poravna rezultat nije iskoristio Jovanović, kada je slabo šutirao sa peterca, a šut Dimitrija Jovanovića sa ruba šesnaesterca, završio je pored gola.

U narednom desetom kolu Radnički gostuje Vojvodini.

Foto Martin Nešić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker