Ljudi velikog srca

Čeda Tošić nastavlja svoju borbu sa opakom bolešću uz pomoć dobrih ljudi. Dobio plac na poklon, sada je potrebna pomoć za izgradnju kuće!

Naš mladi sugrađanin Čeda Tošić, učenik sedmog razreda OŠ “8. septembar” iz Pirota, svoju dugogodišnju borbu sa opakom bolešću – cerebralnom paralizom, vodi sve uspešnije. Nakon operacije oporavak teče odlično, a nedavno je od dobrotvora koji je želeo da ostane anoniman, dobio i plac na poklon u naselju Đeram. Sada preostaje samo da se izgradi kuća i da Čeda dobije svoj krov nad glavom i da može da funkcioniše normalno, s obzirom da trenutno sa ocem i majkom živi u jednoj sobi u lošim uslovima.

Čedina majka Ljiljana kaže za Pirotske vesti da je Čeda uprkos svemu odličan đak, najviše voli engleski jezik, u nedelju ga očekuje i takmičenje.

-Čeda je izuzetan đak. Oporavak ide vrlo dobro, nadamo se da više neće biti operacija, ali nam sada predstoji borba za krov nad glavom. Od dobrotvora je Čeda nedavno dobio plan na poklon u naselju Đeram, sada nam preostaje da se izgradi kuća. Ovde živimo u jednoj sobi. U jednom krevetu spavamo svo troje. Kupatilo je neuslovno s obzirom na Čedinu bolest i tu mučimo veliku muku-kaže Ljiljana za Pirotske vesti.

Ona se zahvaljuje svima koji su pomagali dosada, velikom broju humanih ljudi, ali i Gradu Pirotu, koji je, kako kaže, uvek pomagao i uvek je bilo razumevanja.

-Nažalost, mi nemamo sredstava ni mogućnosti da izgradimo Čedi krov nad glavom, ali se i ovoga puta nadamo da ćemo uspeti i u tome-kaže Ljiljana.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker