Sport

Bundesligaši jure Đurđića

Prema pisanju nemačkih medija, posle neuspešnog povratka u Bundesligu, srpski fudbaler lako bi mogao da napusti Grojter Firt.

??????????????????????????????????Prema pisanju nemačkih medija, srpski fudbaler Nikola Đurđić lako bi mogao da napusti Grojter Firt ovog leta.

Nemački mediji prenose  da bi Grojter Firt, posle neuspešnog povratka u Bundesligu mogao da ostane bez dvojice glavnih napadača –Nikole Đurđića i Ilira Azemija. Kako se navodi, za Azemija je zainteresovan HSV, dok se za srpskog centarfora interesuje nekoliko članova Bundeslige, ali i ekipa iz drugih najboljih evropskih liga.

Ipak, predsednik Grojtera Helmut Hak još jednom je ponovio da ne želi ni da čuje o odlasku sjajnih napadača.

U planu nam je da zadržimo obojicu. Ne želim ni da čujem da odlaze, jer na njih najozbiljnije računamo u sledećoj sezoni, rekao je Hak.

???????????????????????????U slučaju da ipak napusti klub, cena za 28-godišnjeg srpskog fudbalera bi bila oko dva miliona evra. Za Đurđića je letos Seltik bio izuzetno zainteresovan, ali Hak je i tada izričito zahtevao da izvanredni napadač ostane u klubu.

Sredinom avgusta, Đurđić je doživeo tešku povredu ligamenata zbog koje je sa terena odsustvovao pola godine. To je razlog zbog čega je ove sezone upisao samo 15 nastupa uz četiri postignuta gola. Srpski fudbaler je u Grojter došao u januaru 2013. iz norveškog Haugesunda, a ugovor sa nemačkim klubom ima do 2016.

Foto: greutherfurteh.de

A.Ć/Kurir-info

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker