Sport

Bronza za pirotsku veslačicu

Član Veslačkog kluba Pirot, četrnaestogodišnja Milica Popović na Prvenstvu Srbije u veslanju u konkurenciji najjačih domaćih klubova poput Crvene Zvezde i Partizana osvojila je treće mesto i bronzanu medalju, kazao je Pirotskim vestima njen trener Dragan Jovanović.

milica popovic veslacki klub

Po njegovim rečima, Milica se takmičila u kategoriji skif-jednoseda na ozbiljnom takmičenju, a rezultat koji je postigla bio je izvan svih očekivanja.

-O tome da je ovo potpuno iznenađenje svedoči i podatak da naš klub zapravo i nema pravi takmičarski čamac, koji je veoma skup, već nam je za takmičenje čamac pozajmljen, jer su naši čamci teški i nije moguće ozbiljno takmičiti se sa njima. Učestvovao je veliki broj takmičara iz 13 klubova. Nakon ovog rezultata očekuje nas još intenzivniji rad. Spremali smo se na Zavojskom jezeru koje predstavlja ogroman potencijal, a u pripremi nam je pomogao i Ronilački klub koji nam je omogućio korišćenje njihovih prostorija na Zavojskom jezeru, tako da smo celo leto proveli gore u pripremama, što se na kraju i isplatilo-kaže trener Jovanović.

Državno prvenstvo održano je u Beogradu na Adi.

 

 

 

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Bravo za devojcicu,bice bolje. Trebalo bi da malo opstinari porade i na ovom sportu,steta je da ovakva vodena povrsina bude neiskoristena za ovaj sport kao i na tome da ispromovisu malo ovaj sport koji je ovde i neprimecen

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker