Škola ronjenja na Zatvorenom bazenu u Pirotu

Podelite

Ronilački plivački klub Pirot tradicionalno svake godine u okviru Božićne škole sporta organizuje školu ronjenja. Ove godine školu ronjenja pohađa desetak budućih ronilaca koji od iskusnog ronilačkog instruktora Radivoja Stamenovića i njegovog asistenta, maratonca-plivača Uroša Ivankovića, savladavaju osnove ronjenja. 

Kako kažu Stamenović i Ivanković, većina polaznika nastavlja kasnije da se bavi ronjenjem, a RPK Pirot svojim članovima omogućava dodatnu obuku i boravak na ronilačkim kampovima u Grčkoj, na ostrvu Amulijani, nakon čega je moguće polaganje i dobijanje adekvatnih zvanja priznatih u celom svetu.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1