Božićna škola sporta: Karate uče od šampiona – Marka Rajkovića i Uroša Mijalkovića

Podelite

Ogroman broj polaznika škole karatea i džudoa svakoga dana u hali Kej od 10 sati moći će da osnove ovog viteškog sporta nauči od majstora karatea, reprezentativaca Marka Rajkovića i Uroša Mijalkovića. Marko Rajković je jutros kazao Pirotskim vestima da je prezadovoljan ogromnim odzivom a svi zainteresovani mališani mogu doći svakoga dana u halu od 10 sati i da se priključe treninzima, poručuje Rajković.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1