Оgromno interesovanje za školu pekarstva Božićne škole sporta

Podelite

Mlekarska škola “Dr Obren Pejić” svake godine u okviru Božićne škole sporta uspešno realizuje jedan od najzanimljivijih programa – školu pekarstva. Ove godine, kako kažu u Mlekarskoj školi, ovaj program pohađalo je rekordnih stotinjak mališana koji su učili tajne pekarskog zanata, koji je sve traženiji. Mlekarska škola, osim izvanredne škole mlekarstva, poznata je po odličnom kadru koga školuje za oblast pekarstva pa su učenici ove škole proteklih godina osvajali brojna prestižna priznanja na takmičenjima iz oblasti pekarstva, kako na nacionalnom, tako i na internacionalnom nivou. 

foto Mlekarska škola

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1