Lokalna samouprava

Božićna škola počinje 1. februara, promoter će biti proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić

Ovogodišnja Božićna škola sporta koju organizuje Sportski centar Pirot pod pokroviteljstvom Grada Pirota počeće spektakularnim otvaranjem 1. februara, a promoter ovogodišnje Božićne škole sporta biće proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, kazao je Pirotskim vestima idejni tvorac ovog projekta Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra Pirot. 

Božićna škola sporta postala je svojevrstan brend našeg grada, ali i primer za ostale gradove u Srbiji koji uveliko “kopiraju” pirotsku Božićnu školu, kroz koju je prošlo na desetine hiljada mališana.

skola sporta otvaranje spektakl
 

-Imaćemo na otvaranju i poznate jutjubere Djota, Fristajl i Nole koji su idoli mladih u Srbiji, imaćemo i klizače na ledu, Haos animatore, svetleće robote, tako da ćemo na otvaranju ponovo imati spektakl. Imaćemo preko 50 programa, potpuno besplatnih. Nijedan grad u Srbiji nema takvu ponudu i očekujemo preko 3.000 dece na ovogodišnjoj Božićnoj školi sporta. Za svako dete će biti ponešto, po tradiciji osim svih sportova, imaćemo i školu tkanja pirotskog ćilima, školu crtanja, izrade slavkih kolača i mnoge druge interesantne sadržaje-kazao je Đorđević Pirotskim vestima.

Pogledajte kako je bilo prošle godine na otvaranju Božićne škole sporta u Pirotu.

Spektakularno otvaranje Božićne škole sporta (foto galerija, VIDEO)

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker