Sport

Bojan Križaj na Staroj planini

Veliki skijaški as nekadašnje SFRJ Bojan Križaj trenutno boravi na Staroj planini gde je testirao najnoviji model skija “Elan” koje su proglašene najboljim modelom na svetu za narednu godinu.

Bojan-Križaj-intervju-na-Staroj-planini

Na Staroj planini trenutno boravi Slovenački skijaški as Bojan Križaj koji će 5. i 6. marta na Staroj planini i 7. i 8. marta na Kopaniku, sa fanovima testirati najnovije modele Elan skija.

Pored Brojana Križaja, Elan u ova dva ski centra dovodi 40 vrhunskih skijaša instruktora iz Slovenije koji će imati priliku da svoje veštine isprobaju na stazama Stare planine i Kopaonika. Ove godine testovi skija su uvršteni u kalendar Elanovog White Elements Toura.

Organizator testova skija je Planet Bike, dok tehničku podršku daju Skijališta Srbije. Svi skijaši i borderi koji žele da isprobaju najnovije modele skija neophodno je da organizatoru pokažu na uvid, i kao depozit, ostavite dva lična dokumenta sa fotografijom.

Križaj je za portal Staraplanina-babinzub.info kazao da se, iako je vreme loše gotovo uvek kada dođe na Staru planinu, uvek odlično provede.

Izvor, foto, video

http://staraplanina-babinzub.info/

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker