Stara planina: Stari ne napuštaju stada!

Podelite

Iako je već poprilično zagazila u osmu deceniju života, Bogdanka Potić iz starplaninskog sela Koprivštica,  danonoćno bdije kraj svog stada od dvadesetak jakih ovaca.

bogdanka potic

-Od malena sam navikla na stoku i prosto ne znam šta bih radila da mi nisu ovce. Sama iz čuvam, muzem, sirim , dok mi deca pomažu oko spremanja sena za zimu i stalno me savetuju da više nisam za ovaj posao.Ipak, čuvaću ih dok god budem mogla jer ne mogu da zamislim  da po  vazdan  budem kući-kaže ova žena koju zdravlje još uvek dobro  služi.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1