Jagnjijada Krupac 2015 – staroplaninsko jagnje

Podelite

U subotu 25. aprila biće održana turistička manifestacija “Jagnjijada Krupac 2015″ na kojoj će posetioci moći da prisustvuju pečenju jagnjadi na više tradicionalnih načina.

Najvece selo u opstini Pirot, zasluzuje ovakvu jednu manifestaciju. Početak manifestacije zakazan je za 10 sati, a 15 takmičarskih ekipa svoje štandove postaviće par sati ranije. Na ukupno 33 štanda biće izloženi i mlečni proizvodi našeg kraja, tradicionalna jela Udruženja žena sa sela, vino i rakija, peglana kobasica i suvo meso. Uz bogat kulturno umetnički program, proglašenje pobednika očekuje se oko 14 sati – saopštavaju iz Organizacionog odbora.

Organizatori ove manifestacije su MZ Krupac i UG Vidlic iz Krupca, uz podrsku i pomoc Turisticke organizacije Pirot i opstine Pirot.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1