Bratislav Ćirić na sastanku Skupštine mreže CIVINET u Kruševcu

Podelite

Grad Kruševac bio je ove godine domaćin godišnje Skupštine mreže CIVINET Slovenija – Hrvatska – Jugoistočna Evropa. Sastanak je održan u petak 23. februara 2018. godine, u okviru 5. godišnje Skupštine CIVINET mreže za Jugoistočnu Evropu.

Mrežom upravlja Upravni odbor, predstavnici gradova čine Politički odbor, a važne odluke za delovanje Mreže donosi Skupština.

Sastanku Političkog odbora najpre, a kasnije i sastanku Skupštine prisustovao je Bratislav Ćirić, pomoćnik gradonačelnika i član Srpske napredne strane.
Prema rečima Bratislava Ćirića, na sastanku je bilo reči o ciljevima i stabilnosti ove mreže, ali i o daljim koracima koje će organizacija preduzimati. Prenos znanja i dobre prakse, kao i osmišljavanje zajedničkih projekata kojima će se finansirati buduće aktivnosti održivog saobraćaja i bolje mobilnosti.

CIVINET je mreža gradova i drugih učesnika koji se na području Slovenije i Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije bave održivim planiranjem i upravljanjem mobilnošću. Ova mreža okuplja gradove i organizacije iz regiona sa ciljem razmene znanja i iskustava u oblasti održive urbane mobilnosti.

 

tekst, foto, video

SNS Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1