Sport

“Beli” hvataju zalet za gornji deo tabele Prve lige

Pirotski Beli danas su prozivkom igrača zvanično počeli sa pripremama za predstojeći prolećni deo prvenstva. Očekuje ih četrdesetak napornih treninga i sedam pripremnih utakmica tokom narednog meseca, čime bi Beli, po rečima trenera Lazarevića i predsednika Nikolića, trebalo da budu spremni ne samo da se bore za opstanak već i da napadnu gornji deo tabele Prve lige.

Trener Belih Goran Lazarević je kazao da su u ekipu stigla pojačanja – Stojanovski, reprezentativac Makedonije i Žerađanin.

-Imamo igrače na probi, a ono što jurimo to su krucijalna pojačanja. To ide mnogo teško s obzirom da je zima i da svi igrači koji su na ceni očekuju odlazak u inostranstvo ili našu Super ligu. Ipak, mi vodimo pregovore i nadam se da će biti uspešni-kazao je trener Lazarević i dodao da već od 10. februara počinju pripremni mečevi.

Predsednik kluba Zoran Nikolić kazao je da je cilj ekipe opstanak u ovom rangu takmičenja.

-Uložićemo trud, znanje i maksimalan napor da taj cilj i ostvarimo. Raduje činjenica da ima puno mladih fudbalera koji su iz Pirota. Zbog toga nam je želja da sa par dobrih igrača pojačamo ekipu, a ne da angažujemo veći broj fudbalera van Pirota koji bi “ugušili” naše talentovane igrače-kazao je predsednik Nikolić.

foto Martin Nešić

tekst, video, montaža Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker