Sport

Beli dočekuju Proleter

Beli ovog vikenda, nakon osvajanja boda na veoma teškom gostovanju u Topoli proteklog vikenda, dočekuju na domaćem terenu ekipu Proletera, koja se znatno pojačala pa posao fudbalerima Belih neće biti nimalo lak. Po rečima trenera Dražena Dukića, cilj Belih je osvajanje bodova.  Prvotimci igraju meč protiv novosadskog Proletera u nedelju u 16:30 na svom stadionu pa je to odlična prilika da, po rečima trenera Dukića, ljubitelji fudbala u Pirotu uživaju u dobroj fudbalskoj predstavi. Omladinci igraju protiv ekipe Internacionala 

Filip Tolić, prvotimac, kaže da su rađene i radiće se analize protivnika, igrača i igara.

-Znamo sve njihove fudbalere, nadamo se pobedi da atmosfera u timu bude još bolja nakon teškog meča i osvojenog boda u Topoli-kazao je Tolić.

Sekretar Radničkog Dragan Janković zahvalio se upravi na dobrim uslovima koji su stvoreni za fudbalere.

-Moram da se zahvalim klubu TSS iz Bačke Topole. Ja sam dugo na sportskim terenima a tamo smo primljeni izvanredno, i od uprave i navijača-kazao je Janković.

Trener omladinskog pogona Belih Bata Mitrović kazao je da od početka jesenjeg dela prvenstva njegova ekipa nema zabeleženu pobedu.

-Imali smo na svim utakmicama dobre prilike ali ta realizacija nikako da proradi. Ipak je liga jaka jer je ovo skup najboljih igrača i nekako mi se čini da naša deca nisu uspela da se prilagode zahtevima. Juče smo na primer u Beogradu imali priliku da u svoju korist otvorimo utakmicu, izašli sami pred gol, ali nismo poentirali što je protivnik kaznio pa smo na kraju nezasluženo izgubili 0:3-kazao je trener Mitrović. On je kazao da će i predstojeći meč biti težak.

-Nadam se da ćemo odigrati onako kako treba i poentirati i dati golove-kazao je Mitrović.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker