Sport

Beli poraženi u Zemunu 2:1

Beli od 22. minuta poveli 0:1 golom Miloševića sa penala. Tim rezultatom otišlo se i na pauzu. u 60. minutu Zemunci poravnavaju rezultat 1:1. U 90. minutu Zemun pravi preokret i vodi 2:1

Pirotski Beli danas igraju na gostujućem terenu, protiv ekipe Zemuna. Meč počinje u 16 sati, a evo i sastava timova:

 

Radnički Pirot:

Dokić, Mančić, Tolić, Dojkić, Đorđevski, Milenković, Milošević, Kukolj, Milikić, Petrov, Kostić Milutinović. Na klupi za rezerve su Mihailović, Ivanović, Mijalković, Gajić, Apostolović, Kostić, Petrović, Vlaović i Ilić.

 

Zemun:

Gudžulić, Stevanović, Jovanović, Kuzmanović, Paunović, Stokić, Mijailović, Petrović, Nenadović, Križan i Đalović.

Meč će suditi dama – Jelena Cvetković iz Leskovca kao glavni sudija, dok će prvi pomoćnik biti Miloš Mitić, 2. pomoćnik još jedna dama – Svetlana Bilić, dok je četvrti sudija Nikola Đorđević iz Aranđelovca.

Ekipa Zemuna se nalazi na začelju tabele sa svega 19 bodova, dok je Radnički na 15. mestu, ali takođe u opasnoj zoni,  sa deset bodova više – 29. Do kraja prvenstva ima još osam kola, računajući i današnji meč, tako da je utakmica u Zemunu od ogromne važnosti za Radnički. 

Raspored mečeva do kraja prvenstva

Do kraja prvenstva Beli igraju sa Loznicom u Pirotu, gostuju Kolubari, zatim u Pirot dolazi Trajal. Beli u 31. kolu gostuju ekipi Budućnosti, u 32. dočekuju Jagodinu, u pretposlednjem 33. kolu gostuju Železničaru da bi u poslednjem kolu na svom terenu 19. maja igrali protiv Dubočice.

22. minut Gooool za Radnički. Sa linije penala precizan je bio Nemanja Milošević!

40. minut – Beli imaju inicijativu, redjaju se napadi Radničkog!

Kraj prvog poluvremena. Rezultat ostaje 0:1 za Radnički!

60. minut – Zemun postiže pogodak i poravnava rezultat 1.1

Pratite uživo rezultate Prve lige!

Srećno BELI!

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker