Sport

“Beli” bledi u trećoj proveri

Fudbaleri Radničkog odigrali su danas sa niškim Sinđelićem, svoju treću utakmicu u pipremnom periodu. Po svemu prikazanom ovo je bilo najslabije izdanje “belih” tokom priprema. Rezultat nakon 90 minuta, 2:2 (1:1).

U prvih 45. minuta za Radnički su igrali:

Kostić, Davidović, Vasić, Nikolić, Rančić, Vlajković, N.Mančić, Tolić, M.Mančić, Todorović, Spasić

U drugom poluvremenu igrali su:

Bulajić, Davidović/Simonović, Nikolić, Marković, B.Mančić, Tolić/Dimitrijević, Krstić, Stojanović, Ristov, Milić, Spasić.ACA_6451_resize

U prvih 45.minuta Radnički je igrao bez “stranaca”, i kada se izuzmu individualne greške pojedinaca, igralo se bolje nego u drugih 45. minuta, kada nije bilo igre, za šta Marjan Živković kao opravdanje vidi teške treninge i minuli mikrociklus kada se treniralo dva puta dnevno, pa iz tog razloga sledi odmor od dva dana za igrače.ACA_6454_resize

Uprava Radničkog je u ovom prelaznom roku dovela odličnog golgetera Stefana Stojanovića, koji u formaciji trenera Živkovića igra u veznom redu.

-Svi znamo da je Stojanović vrhunski špic, ali ja želim da kroz trening utakmice vidim kako se snalazi i na mesto skrivenog špica. Ova utakmica danas nije prava slika ove ekipe. Tek smo na polovini priprema i sve će to bolje izgledati kad krene prvenstvo, a trening utakmice i služe kako bi kombinovali i isprobavali taktičke zamisli – izjavio je nakon utakmice trener Živković.

Golove za Radnički postigli su Miloš Spasić u prvom poluvremenu, i Denis Ristov u poslednjim trenucima meča.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker