Željko Mitić prvi do Časnog krsta na Divljanskom jezeru

Podelite

U organizaciji Sportskog centra Banjica, Turističke organizacije iz Bele Palanke, manastira Sv. Dimitrije iz Divljane, na Divljanskom jezeru blagoslovom protosinđela Serafima organizovano je plivanje za Krst Časni. Plivalo je 26 vitezova Časnog Krsta od kojih je Željko Mitić iz Pirota uspeo da prvi stigne do Časnog Krsta.

bogojavljanje

prilog TV Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1