Premijer Aleksandar Vučić u Beloj Palanci

Podelite

Premijer Vlade Srbije  Aleksandar Vučić, danas je sa resornim ministrima za prosvetu i sport Mladenom Šarčevićem i Vanjom Udovičićem, obišao osnovne škole “Ljupče Španac” u Beloj Palanci i “Jovan Aranđerlović” u Crvenoj reci.

vucic-sa-malisanima

-Republička vlada je, za rekonstrukciju i obnovu ovih škola  obezbedila  blizu 50 miliona dinara. Tačnije za školu “Ljupče Španac” obezbeđeno je 44, a za školu u Crvenoj reci dodatnih 5 miliona dinara rekao je Vučić.  Radiće se zamena stolarije, parketa, školskog inventara…

vucic-u-sportskoj-sali-skole

Osim što je obavestio prisutne da je novac obezbeđen i da će poslovi biti gotovi do 1. maja naredne godine, premijer je izjavio da će do proleća dovesti bar jednog investitora u Belu Palanku, koja  kao jedna od najsiromašnijih opština,bez investicija jednostavno ne bi mogla da preživi.

vucuc-sveska

Predsednik belopalanačke opštine Goran Miljković se takođe nada stranim ivestitorima jer je nezaposlenost u Palanci najveći problem.

vucuic-sa-minstrima

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1