Peruničić otvorio novi košarkaški teren u Beloj Palanci

Podelite

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić otvorio je u Beloj Palanci novi košarkaški teren čiju izgradnju su zajednički finansirale opština Bela Palanka i država.

Po Peruničićevim rečima, najvažnije je da se deca što više bave sportom u cilju sprečavanja deformiteta i drugih zdravstvenih problema.

Vredost investicije je preko tri miliona dinara.

Pogledajte prilog TV Pirot.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1