Obeležen Dan Kopnene vojske i u Beloj Palanci

Podelite

​Pripadnici Kopnene vojske Srbije danas su u Beloj Palanci, povodom obeležavanja Dana Kopnene vojske i Dana pešadije prikazali naoružanje i i predstavili svoje veštine.


 Vojska je svoj dan provela sa građanima Bele Palanke i tom prilikom pokazala borilačke sposobnosti, rukovanje hladnim oružjem, naoružanje, opremu, borbena vozila.’’Drago mi je da smo ponovo u Beloj Palanci i da imamo priliku da prezentujemo svoj rad ali i opremu’’, rekao je Milosav Simović, komandant Kopnene vojske, general potpukovnik, koji je istakao da postoji odlična saradnja sa opštinom Bela Palanka. 


Danu obeležavanja kopnene vojske u Beloj Palanci prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave. Predsednik opštine Goran Miljković istakao je ovom prilikom da postoji izuzetna saradnja sa pripadnicima Kopnene vojske Srbije, koja je počela prošle godine tokom obeležavanja stogodišnjice od Špajske bitke.


’’Razgovarali smo sa komandantom Kopnene vojske Milosavom Simovićem o budućim planovima, kako bi uspostavili saradnju tokom cele godine putem realizacije brojnih zajedničkih aktivnosti’’- dodao je Miljković. Interesovanje za prikazivanje opremljenosti i veština pripadnika kopnene vojske u Beloj Palanci bilo je veliko. Mališani iz vrtića, učenici osnovnih i srednje škole uživali su u razgledanju ratne opreme, kao i u fotografisanju sa pripadnicima vojske, dok su stariji belopalančani ocenili da je naša vojska dobro uvežbana i spremna. Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković  obišao je zajedno sa generalom potpukovnikom Milosavom Simovićem ekološko – rekreativni kompleks ’’Banjica’’ u Beloj Palanci.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1