NSZ:Samozapošljavanje u Beloj Palanci

Podelite

Nacionalna služba zapošljavanja i SO Bela Palanka, raspisali su oglas za dodelu subvencija za samozapošljavanje.

Rok sa podnošenje prijava sa biznis planom je 18.avgust a visina  jednokratnih novčanih subvencija je 180, 200 i 220 hiljada dinara u zavisnosti  od statusa nezaposlenog , odnosno od toga da li se konkuriše za klasično samozapošljavanje,  ili je reč o  osobi koja je proglašena  viškom, odnosno o osobi sa invaliditetom. Osim pojedinaca na konkurs se mogu javiti i budući zadrugari i osnivači  samostalnih zanatskih  radnji-navode u NSZ.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1