Lopovi dolijali, Bela Palanka odahnula!

Podelite

Četvoročlanoj grupi maloletnika iz Bele Palanke, Viši sud u Pirotu izrekao je prvostepene kazne-vaspitne mere, zbog više krivičnih dela koja su počinili u saizvršilaštvu ili pojedinačno. Reč je o krađama, pljačkama, pa čak i nedozvoljenom držanju oružja i municije. 

Pomenutom presudom koju je izrekao sudija za maloletnike, G.K.(16) i njegov vršnjak B.A, upućeni su u vaspitnu ustanovu u kojoj će provesti od 6 meseci do 2 godine. P.A.(16), rešenjem se upućuje u vaspitno-popravni dom na period od 6 meseci do 4 godine,  s tim što će se razlozi sa slanje u dom razmatrati svakih 6 meseci. Njihov ortak B.S.(17), dobio je vaspitnu meru pojačanog nadzora organa starateljestva u periodu od pola godine do dve godine. Oštećeni Palančani, koji su žrtve lopovluka i pljački, nadokadu će potražiti u parničnom postupku.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1