Gorska služba spasavanja probila put do zavejanog stočara kroz smetove Suve planine

Podelite

Ekipe Gorske službe spasavanja noćas su uspeli da probiju put do zavejanog stočara na Suvoj planini, koji je uputio poziv za pomoć, kako su Pirotske vesti već javile, sinoć oko 18 sati nakon što nije uspeo da se probije do sela Kosmovac, gde živi.

 

Ekipe GSS su odmah krenule na teren, tragale čitavu noć i na kraju uspele da probiju put do zavejanog stočara, koji na svu sreću, uspeo da se skloni u kolibu od smetova koji su zavejali Suvu planinu, posebno okolinu sela Kosmovac, podno najvišeg vrha Suve planine – Trema. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1