Dani banice u Beloj Palanci

Podelite

Gastro-manifestacija „Dani banice 2017“ biće organizovana u periodu 11–13. avgusta 2017. g. u prelepom ambijentu parka „Vrelo.

Ove godine slavimo dvanaest godina manifestacije, a naši posetioci imaće priliku da uživaju u brojnim iznenađenjima i bogatom kulturno-umetničkom programu. Manifestacija je takmičarskog karaktera i neguje običaje, kulturu i tradiciju ovog kraja Srbije. Ova manifestacija pokušava da sačuva od zaborava stare kulinarske recepte naših baka, te da ih prenese dalje kako su se oni i prenosili „s kolena na koleno“ kroz istoriju…ž

Olimpijada za decu biće organizovana u petak gde će se naši najmađi takmičiti u pripremi banice sa sirom.

Radionica za decu biće organizovana u petak,subotu i nedelju gde naši najmlađi posetioci mogu da nauče da mese banicu zajedno sa našim promoterom Nenadom Gladićem(„Lepi Brka“).

Najmlađe posetioce očekuje iznenađenje i nova radionica „Crtanje na brašnu“.

Takmičenje u pripremi banica biće organizovano u subotu gde se takmičari mogu nadmetati u pripremi najbolje banice i to u četiri kategorije.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1