Dan proje u Crvenoj Reci

Podelite

Mesna zajednica Crvena Reka i Osnovna škola „Jovan Aranđelović“ uz podršku Turističke organizacije Bele Palanke i pod pokroviteljstvom opštine Bela Palanka organizuje gastro-manifestaciju „Dan proje“.

dan proje crvena reka

„Dan proje“ je gastro-manifestacija koja se ove godine organizuje po osmi put 20. maja 2017. godine u selu Crvena Reka, udaljenom 10 km od Bele Palanke.
Ova manifestacija pokušava da sačuva od zaborava stare kulinarske recepte naših baka, te da ih prenese dalje kako su se oni od davnina i prenosili – s kolena na koleno…
„Dan proje“ je manifestacija takmičarskog karaktera gde će se takmičari nadmetati u pripremi najbolje proje.
Učesnike očekuju i prigodni pokloni kao i nagrade za I, II i III mesto u kategoriji najbolje proje, kao i nagrade za najbolje aranžiran sto i za najkreativniju proju.
„Dan proje“ će biti propraćen kulturno –umetničkim programom.
Program:
10:00 – 10:30 Dolazak takmičara i postavljanje štandova
10:30 – 10:45 Otvaranje manifestacije
10:45 – 12:00 Žiriranje i degustacija proje
12 : 00 – Proglašenje pobednika i kulturno umetnički program

Prijavljivanje učesnika vršiće se u prostorijama Turističke organizacije do 19.maja svakog radnog dana u vremenu od 07:00 do 15:00 časova, a moguća je i prijava na kontakt telefon: 018/853-080, kao i u osnovnoj školi u Crvenoj Reci „Jovan Aranđelović“ na telefon 018/485- 8806. Prijave se mogu izvršiti i kod zamenika predsednika Mesne zajednice Crvena Reka, Vladimir Tričković na kontakt tel: 064/1371684.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1