Bira se najbolji ajvar – manifestacija “Izađi mi na teglu” u Beloj Palanci

Podelite

Organizacija „Bašta Mašta“ zajedno sa Turističkom organizacijom Bele Palanke i opštinom Bela Palanka organizuju 28.09.2017. godine u centru grada jedinstvenu manifestaciju „IZAĐI MI NA TEGLU“.

I ove godine se bira najbolji majstor i najukusniji ajvar. Prijave su u toku. Takmičarske ekipe se mogu prijaviti svakog radnog dana od 7-15 časova u prostorijama Turističke organizacije Bele Palanke. Pobednička ekipa će učestvovati na finalnom takmičenju 14. oktobra 2017. godine u Soko Banji. 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1