Bela Palanka:Prvo masovno zapošljavanje

Podelite

Posle dvadesetak godina, u Beloj Palanci će se uskoro desiti prvo masovnije zapošljavanje.

????????????????????????????????????

Posao će dobiti oko 150  tekstilnih radnika  i to u pogonima “Trendteksa”, gde su i završili obuku. Prema rečima Gorana Miljkovića, predsednika opštine,do sredine ovog meseca se očekuje da bude završena adaptacija hale, a zatim i upošljavanje ovih radnika. Nakon toga, kaže Miljković, posao će dobiti još 100 tekstilaca.

Lokalna vlast u Palanci pregovara sa investitorima iz Austrije i Nemačke, oko izgradnje novih pogona u kojima bi sledeće godine posao moglo da dobije još oko 500 Palančana.  Na ovaj način bi se konačno pokrenula privreda i ekonomski razvoj opštine.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1