Bela Palanka:Novčane nagrade najboljim đacima i studentima

Podelite

Predsednik belopalanačke opštine Goran Miljković, uručio je 61 novčanu nagradu najboljim đacima i studentima ovog grada.

Osnovci, srednjoškolci i đaci koji su osvajali nagrade na republičkom nivou u raznim oblastima, primili su po 15.000 dinara, dok je 31 student dobio po 20.000 dinara. Nagrađeni su u profesori mentori koji su predvodili đake na takmičenjima i spremali ih za nadmetanje.

Miljković je ovom prilikom, pored ostalog  kazao da Bela Palanka svake godine iz buđžeta izdvoji  po 17 miliona dinara za stipendiranje uspešnih đaka i studenata, koji su najbolji promoteri Bele Palanke. Od ove godine u  palanačkoj srednjoj školi  uvodi se   atraktivni smer elektrotehničar informacionih tehnologija.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1