Bela Palanka:lovac ranio pekara!

Podelite

Lovac B.R., iz Bele Palanke, juče posle podne je iz neghata, lovačkom puškom  ranio pekara i svog sugradjanina D.S. koje je operisan na niškoj hirurgiji.

bela palanka 1
Nesreća se desila ispred jedne pekare u kojoj je B.R, kupio pecivo i hleb, nakon povratka iz lova. Oružje je bilo na zadnjem sedištu, a ranjeni D.S, je  pokušao da mu pomogne kako bi spakovali kupljeni robu. Dok je B.R, pokušavao da premesti pušku ona je opalila i pogodila u predeo potkolenice  pomenutog pekara.

 

Podelite

1 Komentar

  1. Miljan

    14.11.2016. at 20:17

    Zakon je jasan, oružje prilikom transporta mora da bude onoseposobljeno za trenutnu upotrebu, a municija mora da se transportuje odvojeno. Nikako u istoj futroli.Klasična lovačka prelamača se do lovišta transportuje rasklopljena posebno cev od kundaka,dok se kod karabina uklanja zatvarač.Sve drugačije je krivično delo pri kojem sudija oduzima dozvolu privremeno ili trajno!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1