Bela Palanka:dobili sportsku opremu i rekvizite

Podelite

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić i predsednik Privremenog organa u Beloj Palanci Goran Miljković, danas u sportistima ovog grada uručili opremu i  sportske rekvizite.

bela palanka, perunicic urucuje opremu

Tokom posete Okružnoj zabavnoj školi fudbala koju pohađa 200 mališana iz Palanke i Dimitrovgrada, proslavljeni sportista  je rekao da Palanka prati razvoj sportske strategije republike  i to potkrepio podatkom da je poslednjih godina  broj mališana koji se bave nekim sportom veći  tri do četiri puta. Zato Ministarstvo pomaže ovakve sredine u kojoj je, podignut sportski kompleks “Banjiica”, zaključio je Peruničić.

palanka lopte

Goran Miljković je kazao da lokalna vlast iz budžerta izdvaja značajna sredstva za razvoj sporta, da je saradnja sa Ministarstvom omladine i sporta odlična i da će lokalna vlast i dalje ulagati u sportske objekte i sport uopšte, kako bi deca odrastala u zdravoj sredini.

perunicic miljkovic

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1