Bela Palanka: Tadićevi pristupaju Vučićevima

Podelite

Kako Pirotske vesti pouzdano saznaju, kompletan OO SDS u Beloj Palanci, pristupiće  Srpskoj naprednoj stranci u ovom gradu!

bela palanka

Ovakva odluka usledila je na sinoćnoj sednici OOSDS u proširenom sastavu kojoj su prisustvovali i svi odbornički kandidati.  U Palanci se inače očekuju prinudne mere, jer nakon  lokalnih izbora koji su poništeni nisu održani novi u zakonskom roku. Izbori su poništeni na svih 37 mesta, zbog mnogobrojnih prigovora SNS i SPS.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1