Bela Palanka: Oprema za ginekološku ambulantu

Podelite

Belopalanački Dom zdravlja, tačnije ginekološka ambulanta te ustanove, dobila je novu opremu vrednu 9.300 evra. Reč je o  ginekološkoj stolici i sondi.

Opremu su posredstvom PROGRESA donirali EU u Vlada Švajcarske. Kako kažu dr Vencislav Rangelov, direktor Doma  zdravlja i  dr Slavica Nešić, ginekolog,  nova oprema će biti u funkciji od sredine januara, kada će ambulanta početi sa radom u dve smene.

Nova oprema će značajno unaprediti  rad Doma zdravlja i omogućiti kvalitetne preglede žena.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1