Bela Palanka: Odlikovali predsednika Vučića

Podelite

Odbornici SO Bela Palanka, na predlog predsednika opštine Gorana Miljkovića, odlučili su da predesdnika Republike  Aleksandra Vučića, odlikuju  najvišim opštinskim priznanjem “Niketa Remizijanski”.

U saopštenju ovim povodom navodi se da je Aleksandar Vučić dao veliki doprinos razvoju opštine i značajno uticao na povezivanje sa nadležnim republičkim institucijama u cilju realizacija planova i programa od vitalnog značaja za opštinu. Na 30.po redu sednici donete su i druge  odluke.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1