Gradska hronika

Babušnica:Dolaze Zvezdine fudbalske legende!

U ponedeljak, 28. oktobra na stadionu u Babušnici  , u revijalnoj  utakmici humanitarnog karaktera pojaviće se fudbalske legende Crvene Zvezde koje će odigrati susret  sa  vršnjacima Lužnice.

Đžajić, Dule Savić, Kule Aćimović, Stanislav Karasi, Pižon Petrović i ostali koji su svojevremeno žarili i palili jugoslovenskim i evropskim stadionima, u Babušnicu dolaze pod okriljem humanirane akcije “Za lužničke mališane”. Novac prikupljen od ulaznica biće upootrebljen za lečenje devojčice Julije Vidanović, kao i za pomoć i školovanje dece iz socijalno ugroženih porodica sa prostora Lužnice.

Pre utaklmice u Babušnici, zvezdine legende svratiće do spomen biste Rajka Mitića u sportskom centru Banjica u Beloj Palanci gde će položiti  cveće kraj spomen  obeležja najpoznatijeg zvezdinog   i jugoslovenskog “topđžije”, i prve Zvezdine zvezde, po kome je nazvan  i naš najveći stadion.

Poštovaoci fudbala iz Pirota, koji žele da vide Zvezdine veterane, mogu sačekati autobus kod Kalea u 12 i 30 časova. Povratna karta košta 450 dinara.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker