Štrbovac:Pronađeno oskrnavljeno telo Jovice Dimitrijevića

Podelite

U babušničkom selu Štrbovac, tačije u snegu nedaleko od njegove kuće, pronađeno je smrznuto i delimično oskrnavljeno telo Jovice Dimitrijevića(57).

Dimitriiević se nekoliko dana nije pojavio i onda je krenula potraga za njim u kojoj su učestvovale komšije i poznanici. Poslednji put je viđen uoči Svetog Jovana u seoskoj prodavnici. Kada je krenuo kući, iz nekog razloga je pao u sneg i tu preminuo.  Identifikacija je bila otežana jer je nedostajao deo lica i jedna ruka, pa se pretpostavlja  da su ga oskrnavili seoski psi ili zveri. U prepoznavanu tela je najviše pomogao moblni telefon koji mu je bio u džepu, sa brojem na koji su ga zvali poznanici.Živeo je  sam, odnosno nije se ženio.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1