Poplavljeno pet kuća u babušničkom selu Gorčinci, u prekidu i regionalni put

Podelite

U babušničkom selu Gorčinci usled naglog topljenja snega bujične vode reke Lužnice poplavile su pet kuća na izlazu iz sela. U prekidu je i saobraćaj na regionalnom putu Pirot-Babušnica-Leskovac od danas popodne zbog izlivanja reke koja je poplavila kolovoz, potvrdili su za Pirotske vesti članovi Radio kluba Pirot iz Babušnice, koji su danas popodne alarmirali nadležne službe.

 

Reka Lužnica izlila se kod sela Gorčinci i u potpunosti poplavila kolovoz pa je saobraćajna policija zaustavila saobraćaj dok se ne smanji nivo vode i omogući normalno odvijanje saobraćaja na ovom putu.

Podelite

1 Komentar

  1. Mile

    06.02.2017. at 00:36

    Redovno Babusica i sela imaju probleme sa poplavama,ali vlasti prave trgove i parkove a za ono malo preostalih ljudi ih bas zabole.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1