Evakuisana starica iz zavejanog babušničkog planinskog sela Radosin

Podelite

Danas je, uz pomoć ekipa Gorske službe spasavanja, iz zavejanog babušničkog planinskog sela Radosin evakuisana šezdesetsedmogodišnja žena – srčani bolesnik, kojoj je zbog teškog zdravstvenog stanja bila neophodna lekarska pomoć. Ekipe Hitne pomoći nisu mogle, zbog neprohodnog puta, da dođu do sela pa je alarmirana GSS iz Niša, čije ekipe su uspele da nakon višečasovne akcije spasavanja staricu transportuju do kola Hitne pomoći kako bi joj se ukazala lekarska pomoć. 

U akciji spasavanja petočlanoj ekipi Gorske službe spasavanja iz Niša pomagale su i kolege iz Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1