Državni revizori:pohvala Babušnici i Vladimircima

Podelite

Opštine Babušnica i Vladimirci, jedine su među 32 lokalne samouprave u Srbiji, koje su u potpunosti poštovale zakon prilikom isplate zarada svojim zapolesnima!

saša stamenkovic

U izjavi za Pirotske vesti predsednik opštine Babušnica Saša Stamenković kaže da su ponosni na tu činjenicu i da je Državna revizorska institucija (DRI), prilikom pregleda pretresla bukvalno svu dokumentaciju.  Stamenković smatra da  će se stvari u ovoj oblasti popraviti kada se budu usvojili propisi o platnim razredima u Srbiji.

babusnica_5

Inače, Babušnica je prošle godine iz svog budžeta sa oko pola miliona evra finasirala uređenje centralčnog gradskog trga i ulica, a ove godine planira se da  identična suma bude upotrebljena za asfaltirnje ulica  i  rekonstrukciju putnih pravaca ka selima. Javna nabavka za ove poslove biće okončana do kraja ovog meseca.

Podelite

1 Komentar

  1. Otpor

    17.01.2016. at 00:38

    Hvala sto objavljujete komentare o predsedniku.
    Imam uvid u punu srpsku demokratiju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1