Draganu Ćiriću prestižno priznanje – “Evropski najmenadžer i najkompanija – ličnost 2018. godine”

Podelite

Dragan Ćirić, vlasnik firme D-Company i član Upravnog odbora UO Privredne komore Pirot dobitnik je nagrade za životno delo u okviru izbora za međunarodno priznanje „Evropski Najmenadžer&Najkompanija – Ličnost 2018. godine“, koja mu je dodeljena na svečanosti organizovanoj 05. jula 2018. u hotelu Holiday u Sarajevu.

Nagrade Najmenadžer i Najkompanija dodeljuju se istaknutim pojedincima i firmama koje postižu izvanredne rezultate u biznisu, ove godine bilo je nominovano blizu 2.000 menadžera i kompanija, a 27 njih je dobilo priznanje.

Nagrade dodeljuje Nezavisna agencija za izbor i promociju najmenadžera i najkompanija sa sedištem u Sarajevu, Evropsko udruženje menadžera u BiH i magazin Euromanager, a u sklopu Izbora najmenadžera održani su Bal menadžera i Tradicionalni međunarodni 38. biznis forum „Regionalna privredna saradnja i razvoj“ na kome su iskustva razmenili menadžeri i najpriznatiji ekonomski eksperti Evrope.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1