Babušnica:jednoglasno za predsednika

Podelite

Odobrnici SO Babušnica, tajnim glasanjem za novog predsednika opštine izabrali su Dragana Vidanovića iz SNS.Vidanović je dobio glasove svih 23 odbornika.

babusnica_6

Novi saziv SO za novog zamenika predsednika opštine izglasao je Gorana Dimitrijevića iz redova SPS, a novi-stari predsednik SO je Dejan Lazarević. Zamenik predsednika SO je Dragan Stamenković,a sekretar Rade Minić, odlučili su odbornici na svojoj konstitutivnoj sednici novog  skupštinskog saziva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1