Ana Štajdohar nastupa u Babušnici

Podelite

U okviru projekta “Puls mladih” Ana Štajdohar će sa svojim bendom nastupiti 15.februara 2016.god.u Babušnici, u noćnom klubu Laguna. Kao predgrupa, nastupiće bend iz Babušnice „Fajront“.

Prema rečima menadžera projekta Dragana Jocića, Puls mladih ima za cilj promovisanje omladinskog aktivizma na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou.

„Jedan od ciljeva projekta je promocija mladih talentovanih ljudi koji postižu određene rezultate u raznim oblastima, a nisu vidljivi u našem društvu. Pored toga, u okviru projekta ćemo razviti nacionalni telekomunikaciono -informacioni sistem i organizovati različite aktivnosti širom Srbije. Imamo institucionalnu podršku, a u narednom periodu pokušaćemo da dobijemo i što širu podršku od strane opština i gradovam, koje će moći da pokažu javnosti kakve uslove za rad pružaju mladima. Što se tiče Babušnice, postoji jako dobra saradnja sa Udruženjem za negovanje kulturno-umetničkog stvaralaštva „Lu kul“, tako da će ovim dogadjajem biti predstavljen i njihov rad sa mladima-rekao je Dragan Jocić, menadžer projekta.

image

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1