Gradska hronika

Autobus pun čokolade

Carinici su  u dubinskoj kontroli auto puta Novi Sad – Beograd, u autobusu na relaciji Subotica-Pirot otkrili preko 3000 čokolada i raznu kozmetiku za koju se osnovana sumnja da je nelegalno ušla u zemlju jer nije postojala nikakva dokumentacija o plaćenim dažbinama.

Čokolade poput „ Snickers“ „Schogettenalpraline noisettes“, „Schogettenmilk –hazenlut“, „Milka“ , kao i razne vrste kozmetike počevši od farbi za kosu „Schwarzkopf Palette“, „Garnnier Naturals colors“ dezodoransa, kupki „Nivea Double ette“, pasti za zube, carinci su otkrili u autobusu koji saobraća na relaciji Subotica – Pirot.

???????????????????????????????

Njega su carinici zaustavili na naplatnoj stanici Stara Pazova nakon čega je dopraćen do autobuske stanice u Beogradu gde je urađena detaljna kontrola.

autobus pun cokolade

Tokom kontrole je utvrđeno da je vlasnik robe vozač autobusa koji je objasnio da je robu preuzeo na peronu autobuske stanice Subotica od nepoznatog čoveka koji mu je za to platio.

Čokolade i kozmetika su privremeno oduzete, a protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak.

A.Ć.

Slične vesti

3 Comments

  1. Sto ne hvataju trgovce narkoticima??Sigurno im je hiljadu njih proslo ispred nosa, dok hvataju ove ljude sa cokoladama, mislim stvarno! Uhvatili svercera cokolade, bravo, sad deca nece moci da budu zavisnici od cokolade!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker